ENGLEZA PENTRU CERTIFICATELE INTERNATIONALE

Asociatia ECCE Educatia organizeaza cursuri de pregatire pentru certificatele internationale de limba engleza CAMBRIDGE (KET, PET, FCE, CAE, CPE, BEC), TOEFL, IELTS, tot timpul anului , pentru examenele: Cambridge (FCE, CAE, BEC) si TOEFL. Pentru fiecare tip de certificat se organizeaza 2 module de curs. Un modul standard de curs are 40 de ore si se desfasoara timp de doua luni de doua ori pe saptamana cate doua ore. Cursurile se pot organiza si in weekend.
Suportul de curs este asigurat, se folosesc manualele standard necesare acestor examene.
Tipuri de cursuri si certificate:
Cursuri pentru examenul KET (Key English Test) - nivelul A2 pe Scala Comuna Europeana.
Examenul KET testeaza capacitatea de a exprima nevoi de baza in situatii de zi cu zi. Este un examen de nivel elementar, potrivit pentru persoane de peste 13 ani.

Cursuri pentru examenul PET (Preliminary English Test) - nivelul B1 pe Scala Comuna Europeana.
Examenul PET este conceput pentru cei ce pot folosi limba engleza in situatii curente si la locul de munca, intr-un mediu de limba engleza. Presupune cunostinte de engleza uzuala, intelegerea unor texte sau carti simple, redactarea unei scrisori personale, un vocabular destul de amplu si abilitatea de a comunica in situatii diferite.
Cursuri pentru examenul FCE (First Certificate in English) - nivelul B2 pe Scala Comuna Europeana.
FCE este un examen la nivel intermdeiar, care necesita competente lingvistice complete. Poate fi folosit pentru angajare si studii, fiind recunoscut de multe universitati si institutii ca fiind o dovada a nivelului mediu de cunoastere a limbii engleze.

Cursuri pentru examenul CAE (Certificate in Advanced English) - nivelul C1 pe Scala Comuna Europeana
CAE este un examen la nivel avansat, util celor care au nevoie de limba engleza pentru anagajare sau pentru studii. Este recunoscut de majoritatea universitatilor din Marea Britanie ca test de admitere la studii. In Romania este acceptat de majoritatea universitatilor de stat si particulare ca substitut al testului de limba de la admitere, licenta, master, doctorat.


Cursuri pentru examenul CPE (Certificate of Proficiency English) - nivelul C2 pe Scala Comuna Europeana
CPE este examenul aflat la cel mai avansat nivel, acela al unui vorbitor nativ educat. Este acceptat pentru admiterea in universitati in Marea Britanie, in alte tari anglofone si de catre organizatii si asociatii profesionale din intreaga lume. Unele dintre acestea il accepta si ca o garantie a capacitatii de a preda limba engleza. Se adreseaza celor care cunosc excelent limba engleza si se descurca in orice situatie sau context care presupune cunoasterea limbii engleze.

Cursuri pentru examenele Cambridge de engleza pentru afaceri

Cursuri pentru examenul BEC Preliminary (Business English Communication)
Examenul BEC Preliminary se adreseaza celor care folosesc limba engleza in situatii simple si putin specializate, intr-un context de afaceri.

Cursuri pentru examenul BEC Vantage
Examenul BEC Vantage se adreseaza celor care folosesc limba engleza intr-un context de afaceri, la nivel mediu. La acest nivel se cere o buna fluenta si un vocabular amplu din domeniul afacerilor.

Cursuri pentru examenul BEC Higher
Examenul BEC Higher se adreseaza celor care folosesc limba engleza intr- un context de afaceri, la nivel avansat. La acest nivel se cer cunostinte aprofundate de limba engleza generala, un vocabular foarte bogat si notiuni din diferite domenii de afaceri.

Cursuri pentru examenele IELTS
Examenul IELTS (International English Language Testing System) este prima alegere a unui test de limba engleza pentru cine doreste sa beneficieze de oportunitati peste tot in lume. Este cerut pentru imigrare in Australia, Noua Zeelanda si Canada si acceptat de cele mai multe institutii academice si de angajatori din Europa si Statele Unite, si este utilizat pentru recrutare, promovare si selectare pentru cursuri de instruire. IELTS este administrat in comun de British Council, Universitatea Cambridge si IELTS Australia.
IELTS este disponibil in doua formate: Academic si General. Examenele IELTS se sustin la Consiliul Britanic.
Cursuri pentru examenele TOEFL

Examenele TOEFL (Test of English as a Foreign Language) evalueaza cunoasterea limbii engleze de catre persoane care au alta limba limba materna. 
Examenul TOEFL se susine la IREX-PROMETRIC Romania.
Inf. tel. 0748 122112
E-mail: roeducatia@yahoo.com