Sănătate Știri generale

Ministerul Educaţiei, sesiune online pe tema vaccinării împotriva COVID-19, în contextul revenirii la şcoală.

Ministerul Educaţiei organizează vineri, 19 ianuarie, între orele 12:00 şi 14:00, un webinar LIVE dedicat personalului din învăţământ. ,,Vizăm participarea a 20.000 de persoane” a spus ministrul Sorin Cîmpeanu, joi seară, în direct pe b1TV. Întâlnirea este dedicată inclusiv tuturor celor care au nevoie de o informare corectă în ceea ce priveşte şcoala. Sesiunea online va fi transmisă în direct pe pagina Ministerului Educaţiei. Webinarul este organizat în parteneriat cu Ministerul Sănătății si Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea.

Sursa: b1TV – 27.01.2021

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, este moderatorul întâlnirii online. La webinarul LIVE vor participa mai mulţi specialişti, pregătiţi să răspundă tuturor întrebărilor. Printre aceştia se numără coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghiţă, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dr. Raed Arafat. Vor răspunde întrebărilor şi dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României în Organizaţia Mondială a Sănătăţii, şi dr. Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Lista e completată cu alţi doi specialişti în sănătate: dr. Simona Răuţă, specialist în virusologie la Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Carol Davila”, şi dr. Paul Iordache, specialist în epidemiologie. De asemenea, va răspunde întrebărilor şi prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, expert în combaterea fake news.

Toţi cei care sunt interesaţi de o informare corectă în privinţa vaccinării şi a şcolii pot urmări sesiunea online în direct pe pagina de Facebook a Ministerului Educaţiei, https://fb.me/e/zMsXdWqu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.