Gimnaziu Învățământ Învățământ primar Pregătitoare Știri generale

Nouă localităţi din Iaşi intră în scenariul verde, iar toţi elevii revin fizic la şcoală. Alte patru localităţi au trecut în scenariul galben

Copiii revin la şcoală, la toate clasele, în nouă dintre localităţile din judeţul Iaşi. Potrivit preşedintelui Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, acestea au trecut în scenariul verde. Alte patru localităţi intră în cel galben. Municipiul Iaşi are o incidenţă de 1,34 la mia de locuitori şi continuă în scenariul galben.

Localităţile Aroneanu, Belceşti, Ciurea, Golăeşti, Gorban, Heleşteni, Ion Neculce, Oţeleni şi Tătăruşi vor trece în scenariul verde, iar Cristeşti, Popricani, Probota şi Vlădeni vor fi în scenariul galben. Pentru celelalte comune şi oraşe, nu se schimbă scenariul.

Mai intervine o modificare locală. Elevii şcolii gimnaziale din satul Humosu, comuna Sireţel, vor reveni în bănci. Unitatea de învăţământ trece în scenariul verde. În prima săptămână de la redeschiderea şcolilor, aceasta a fost încadrată în scenariul roşu, din motive tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.