Eveniment Învățământ Universitate

IAȘI | Consiliere psihologică gratuită pentru studenții Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași (USAMV) organizează ședințe gratuite de consiliere psihologică pentru studenții proprii care se simt stresați sau care doresc să își îmbunătățească tehnicile și strategiile de învățare, se arată într-un comunicat remis presei de instituția de învățământ superior. Astfel, psihologii din cadrul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC) stau la dispoziția celor interesați, online, telefonic și fizic, pentru gestionarea stresului profesional și personal. Toate ședințele au loc după o programare prealabilă telefonic sau pe email.

Programul elaborat de CCOC prevede consiliere educațională și orientare în carieră în special pentru studenții din anii terminali și elevii interesați de USAMV Iași, tehnici și strategii de învățare adaptate la nevoile proprii, la educația online, sesiunea de examene și nu numai.

Psihologii din cadrul universității noastre mai propun studenților și planuri individualizate de managementul timpului și al responsabilităților, strategii de coping la schimbare, iritabilitate, incertitudine, gestionarea anxietății sau a depresiei, și tehnici de adaptare socială și familială în contextul pandemiei”, a declarat prof. univ. dr. Vasile Stoleru, prorectorul cu activitățile sociale al USAMV Iași.

Medierea conflictelor, fie că sunt familiale, sociale sau intrapersonale, și managementul furiei, combaterea procrastinării (amânării), a dependențelor (alimentare, tutun, etc.), dezvoltarea personală și atingerea potențialului maxim reprezintă alte subiecte ce pot fi abordate în cadrul ședințelor gratuite oferite de psihologii din cadrul USAMV Iași.

Sursa foto: facebook.com / USAMV Iaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.