Eveniment Învățământ Olimpiade Știri generale

R. MOLDOVA | Olimpiadele, organizate cu prezenţă fizică, din 27 februarie

Olimpiadele raionale / municipale pentru instituţiile de învăţământ general şi zonale şi pentru instituţiile de învăţământ profesional tehnic vor fi organizate cu prezenţă fizică. Ministerul Educaţiei din Republica Moldova a pregătit un ghid cu măsuri de prevenire a infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Vă redăm comunicatul Ministerului Educaţiei din Republica Moldova

,,Ministerul Educației, Culturii și Cercetării anunță despre organizarea, începând cu data de 27 februarie 2021, a olimpiadelor raionale / municipale pentru instituțiile de învățământ general și zonale pentru instituțiile de învățământ profesional tehnic, cu prezența fizică a persoanelor, în incinta centrelor pentru desfășurarea probelor scrise.

În acest context, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a elaborat Instrucțiuni privind măsurile de prevenire și control a infecției COVID – 19, aplicate la organizarea olimpiadelor școlare la disciplinele de studiu, care vor fi aduse la cunoștință, în scurt timp, organelor locale de specialitate în domeniul învățământului și instituțiilor de învățământ profesional tehnic.”

Sursa foto: afiş olimpiade, Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării R. Moldova

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *