Eveniment Învățământ Știri generale

SCANDAL | Un profesor de la Şcoala Centrală din Capitală şi-a arătat lenjeria intimă în timpul unui curs online. Ministrul Educaţiei a trimis Corpul de control la unitatea de învăţământ

Un profesor de la Şcoala Centrală din Bucureşti este acuzat de elevi că a apărut în lenjerie intimă în timpul unui curs online. Părinţii au depus plângere la unitatea şcolară, la Inspectorat şi la Ministerul Educaţiei. Profesorul nu este la prima abatere. Sorin Cîmpeanu: Un exemplu regretabil, trebuie luate măsuri în consecinţă.

Imaginile surprinse în timpul cursului online, prezentate de postul Digi 24, îl arată pe profesorul acuzat în timp ce mută camera de filmat încât să i se vadă lenjeria intimă. Elevii şi părinţii s-au declarat şocaţi de gestul dascălului.

Profesorul a mai fost acuzat şi de faptul că îi jigneşte constant pe elevi. ,,Să nu mai vii așa îmbrăcată că nu mă pot abține.”, i-ar fi spus unei fete. Părinţii vor ca dascălul să fie exclus, să nu mai preia altă grupă şi să continue cu astfel de comportamente.

,,Nu e la prima abatere, nu e singura abatere reclamată, e vorba și că a transmis unor părinți rezultatele școlare ale altor elevi. Aceste lucruri sunt în analiză la nivelul inspectoratului și al corpului de control. (…) Am cerut să meargă corpul de control la Şcoala Centrală, pentru a verifica situația. E un exemplu regretabil și trebuie să beneficieze de măsuri în consecintă.”, a declarat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Profesorul a intrat în concediu fără plată. Potrivit directoarei şcolii, citată de Digi 24, dascălul a invocat motive personale şi, potrivit Codului Muncii, cererea sa află în cadrul legal.

Sursa foto: captură Digi 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.