Învățământ Știri generale Universitate

BREAKING | Cei 45 de studenţi de la Drept acuzaţi că au copiat au fost exmatriculaţi

Cei 45 de studenţi de la Facultatea de Drept, care au fost acuzaţi că au fraudat examele online din sesiunea de iarnă, au fost exmatriculaţi. Anunţul a venit din partea rectorului Universităţii din Bucureşti, Marian Preda.

Conducerea Facultăţii de Drept a propus, săptămâna trecută, exmatricularea celor 45 de studenţi, înmatriculaţi în anul I. În decizia unităţii de învăţământ se arăta că tinerii au colaborat şi şi-au transmis răspunsurile, prin intermediul unor grupuri de whatsapp.

Potrivit comunicatului Facultăţii de Drept, au existat sesizări ale altor studenţi şi ,,dovezi certe” cu privire la fraudarea examenelor din sesiunea de iarnă, susţinute în luna februarie 2021.

Urmare a acestui incident, Consiliul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti a decis ca, începând cu sesiunea din vară, examenele şi colocviile să fie susţinute în format fizic, chiar dacă activitatea didactică va continua online.

Citeşte şi 45 de studenţi de la Drept, Universitatea din Bucureşti, propuşi pentru exmatriculare. Sunt acuzaţi de fraudarea unor examene online

Sursa foto: facebook.com / Facultatea de Drept

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.