Eveniment Știri generale

Ministrul Sorin Cîmpeanu, despre cazul Selly: Sunt aspecte contradictorii

Ministrul Educaţiei este de părere că incidentul din weekend cu vlogger-ul Selly, pe numele său Andrei Şelaru, este în contradicţie cu alte acţiuni ale acestuia, care denotă responsabilitate. Sorin Cîmpeanu a mai precizat, la Digi 24, că există pericolul ca alţi tineri să ia exemplul lui Selly, care a organizat o petrecere fără să ţină cont de regulile din pandemie.

,,E regretabil ceea ce s-a întâmplat. Eu mă gândesc că sunt aspecte contradictorii, pentru că am văzut și alte acțiuni, foarte responsabile, care intră în contradicție flagrantă cu ceea ce s-a întâmplat în acest weekend. Deci, e greu de format o opinie, pentru că am văzut și bune, și rele, și responsabile, și non-responsabile„, a declarat Sorin Cîmpeanu, la Digi 24.

Ministrul Educaţiei a fost întrebat şi despre riscul ca gestul lui Selly din weekend, de a organiza o petrecere fără să ţină cont de regulile din pandemie, să fie un exemplu negativ pentru alţi tineri.

,,Ca om de media, știți foarte bine câtă putere are un influencer la acest nivel. Cu siguranță da, există pericolul. După cum există și șansa să urmeze abordările bune, constructive, pe care le-am văzut în mai multe rânduri din partea lui”, a precizat Sorin Cîmpeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.