Sănătate Social Știri generale

10.000 de măşti de protecţie şi 200 de teste rapide, donate persoanelor fără adăpost de platforma online protejat.ro

Platforma online protejat.ro, care oferă produse esenţiale în lupta împotriva virusului SARS-CoV-2, le-a făcut un cadou inedit persoanelor aflate în Adăpostul temporar pentru femei fără adăpost – Filaret. Împreună cu reprezentanții InfoCons, Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor, protejat.ro a donat 10.000 de măşti de protecţie şi 200 de teste rapide.

Citeşte comunicatul de presă integral al platformei online protejat.ro:

,,Persoanele din centrele sociale din București se află printre cele mai vulnerabile categorii sociale, mai ales în perioadă de pandemie. Dacă altădată, un acoperiș deasupra capului și o masă caldă era poate mai mult decât suficient să poată supraviețui, astăzi, aceștia au nevoie și de protecție împotriva COVID-19.

După sprijinul acordat elevilor din medii defavorizate din Capitală, Protejat.ro, platformă online care oferă produse esențiale în lupta împotriva COVID-19, vine în ajutorul persoanelor din adăposturi temporare și permanente sau cantine sociale din București.

Măști de protecție, cadou de Ziua Femeii pentru femeile fără adăpost

Marți, 9 martie 2021, la o zi după Ziua Internațională a Femeii, reprezentanții Protejat.ro au vizitat Adăpostul temporar pentru femei fără adăpost – Filaret cu un cadou mai special.

Împreună cu reprezentanții InfoCons, Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor, Protejat.ro a realizat o nouă donație de măști de protecție și teste rapide pentru depistarea SARS-CoV-2.

Astfel, Protejat.ro a oferit gratuit un număr de 10.000 de măști de protecție și 200 de teste rapide pentru depistarea SARS-CoV-2, către Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, produse care vor fi oferite copiilor și persoanelor fără adăpost aflate în adăposturi temporare sau permanente, spălătorii sociale, cantine sociale și alte spații similare aflate în subordinrea DGAS București.

<<În această perioadă toată lumea se concentrează pentru dotarea spitalelor, ceea ce nu este un lucru rău, însă mai sunt și alte spații care au nevoie urgentă de sprijinul nostru. Sunt Centre de îngrijire a persoanelor adulte cu dizabilități,  Centre de zi pentru copii în familie, copii separaţi sau în risc de separare de părinți, Centre de îngrijire la domiciliu, Centre pentrru îngrijirea persoanelor vârstnice, Centre pentru îngrijire paleativă… Și avem nevoie de sprijinul mai multor parteneri, cum este Protejat.ro, pentru a putea ajuta sprijini cât mai multe persoane aflate în situații vulnerabile>>, a declarat Sorin Mierlea – Președinte InfoCons.

Protejat.ro este unul dintre principalii parteneri InfoCons în campania socială <<Nimeni să nu fie uitat! Ajută-ne ca să-i ajutăm!>>. În cadrul acestei campanii, Protejat.ro a donat 850.000 de măști de protecție și 700 de teste rapide pentru elevii și cadrele didactice din medii defavorizate din sectoarele 3 și 6 ale Capitalei. <<Ne dorim să ajungem cât mai repede la cât mai multe persoane, mai ales copii, care au nevoie cu adevărat de ajutorul nostru, care nu își pot procura aceste echipamente esențiale în lupta împotriva COVID-19. Și ne-am dori să ni se alăture și alte companii din țară în demersurile noastre, pentru ca toți cei în nevoie să fie protejați în această perioadă foarte grea>>, a declarat Marius Marinoff, reprezentantul Protejat.ro.”

Sursa foto: protejat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.