Învățământ Știri generale

ILFOV | Şcoala se mută în online, în mai multe localităţi, ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă de 6/1000

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a decis, miercuri, suspendarea cursurilor fizice în localităţile Berceni, Otopeni, Popeşti-Leordeni şi Tunari. În cazul oraşulul Popeşti-Leordeni, măsura fusese anunţată Inspectoratului Şcolar Judeţean şi unităţilor de învăţământ, printr-o adresă a Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov.

,,Instituția Prefectului – Județul Ilfov informează că astăzi, 17.03.2021, a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. 30 din 17.03.2021 privind adoptarea modificării scenariului de funcționare pentru unitățile de învățământ din localitățile Berceni, Otopeni, Popești-Leordeni și Tunari, județul Ilfov.

Conform Hotărârii CJSU Ilfov nr. 30/17.03.2021, începând cu data de 18.03.2021, se suspendă activitatea didactică ce presupune prezență fizică la nivelul unităților de învățământ din localitățile Berceni, Otopeni, Popești-Leordeni și Tunari, ca urmare a depășirii ratei de incidență de 6/1000 locuitori. Pe perioada suspendării, procesul de învățământ se va desfășura online.„, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei prefectului.

În prezent, cursurile s-au mutat în online, ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă de 6/1000, pentru elevii din:
– Berceni;
– Otopeni;
– Popeşti-Leordeni;
– Tunari;
– Chiajna;
– Bragadiru;
– Clinceni;
– Dobroeşti;
– Cornetu.

Citeşte şi:

Cursurile se mută în online, din 18 martie, în oraşul Popeşti-Leordeni

Şcoala se mută exclusiv în online, în Chiajna şi Bragadiru. Localităţile se alătură altor două comune ilfovene aflate în carantină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.