Învățământ Știri generale

Gafă la IPJ Suceava! I-au desenat o mască unui profesor, într-o fotografie trimisă presei

O mască a fost desenată pe faţa unui cadru didactic, într-o fotografie pe care IPJ Suceava a trimis-o presei, împreună cu un comunicat privind activităţi de prevenire a delicvenţei juvenile. În imaginea realizată într-o clasă, elevii şi o reprezentantă a poliţiei apar cu mască, iar profesorul era singurul care nu purta.

Fotografia a fost modificată, iar pe faţa cadrului didactic a fost adăugată o pată neagră, care să semene cu o mască de protecţie.

Fotografie trimisă presei de IPJ Suceava, în care pe faţa unui profesor a fost desenată o pată care să semene cu o mască

Imaginea a fost trimisă presei, vineri, împreună cu un comunicat care anunţa că peste o mie de elevi au beneficiat de activități de prevenire a delincvenței juvenile în cadrul unei acțiuni realizate de Biroul Siguranță Școlară din cadrul instituției. Activitățile au avut loc în licee și colegii sucevene, din mediul rural și urban. Comunicatul mai arată că acţiunile au vizat şi ,,monitorizarea și promovarea modului de respectare a a legislației în contextul pandemiei generate de virusul SARS-CoV-2“.

Sursa foto: stirisuceava.net

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *