Învățământ Social Știri generale

40.000 de tablete, pentru elevii din sectorul 3 al Capitalei

Primăria sectorului 3 a încheiat un acord-cadru, pentru a furniza 39.458 de tablete destinate elevilor din sector, pentru a-i ajuta în perioada în care cursurile se desfăşoară online. Echipamentele vor avea conexiune nelimitată la internet, cu abonamente pentru 24 de luni. Tabletele şcolare respectă specificaţiile solicitate de Ministerul Educaţiei.

Şcolile din sectorul 3 al Capitalei vor putea solicita cantităţile de tablete necesare, luând în considerare şi echipamentele primite deja de la Ministerul Educaţiei, respectiv Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

,,La întoarcerea din vacanța de Paște, pe elevii din sectorul nostru îi așteaptă 40.000 de tablete. Tabletele vor avea conexiune la internet 4G nelimitat activă pe o perioadă de 24 luni, și cu acoperire pe raza sectorului 3 al municipiului Bucureşti. De asemenea, tabletele vor fi dotate cu posibilitatea conectării unor tastaturi și vor fi livrate cu sistemul de operare Android 10, cu acces la magazinul de aplicații Google Play Store și cu suita de aplicații Office instalată.„, a transmis Alexandru Oancea, viceprimarul sectorului 3, printr-o postare pe Facebook, citat de stiripesurse.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.