Social Știri generale

VASLUI | Elevii, invitați să participe la Festivalul Internațional al Teatrului de Animație Școlar

Elevii vasluieni pot pune în scenă spectacole de teatru de păpuși, marionete sau teatru de umbre. Doritorii se pot înscrie la ediția din acest an a Festivalului Internațional al Teatrului de Animație Școlar, parte a proiectului Erasmus+ ,,Pantins pour l’inclusion”. Evenimentul se va desfășura online.

Elevii care vor să participe la Festivalul Internațional al Teatrului de Animație Școlar trebuie să se înscrie până pe 9 mai 2021, prin intermediul formularului de pe site-ul organizatorului. Nu există limită de vârstă. Recomandarea organizatorilor este ca piesele să aibă durata între trei și 15 minute.

,,La ediția 2021, vom avea doar secțiune online, la care veți putea participa trimițînd înregistrările spectacolelor în format video *avi, *mpeg2 sau *mpeg 4. (…) Vă așteptăm cu drag la desfășurarea de talente artistice și pasiune pentru arta dramatică a celor care nu uită și nu ignoră copilăria și dreptul ei fundamental la un univers magnific și plin de învățăminte!„, au transmis organizatorii Festivalului Internațional al Teatrului de Animație Școlar.

Sursa foto: captură clip prezentare, Festivalul Internațional al Teatrului de Animație Școlar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.