Sănătate Știri generale Universitate

BACĂU | Oportunități antreprenoriale, în cadrul unui eveniment online dedicat absolvenților de kinetoterapie și motricitate specială, la Universitatea „Vasile Alecsandri”

Pe platforma TEAMS a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău s-a desfășurat masa rotundă cu tema „Oportunități antreprenoriale pentru absolvenții de kinetoterapie și motricitate specială și terapie ocupațională”, o activitate susținută online. Au fost invitate personalități din domeniu, antreprenori care s-au evidențiat în carieră prin activitățile și, mai ales, prin rezultatele obținute.

La evenimentul online organizat de Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, prin Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății au fost invitați Muit Andre – Președinte Asociația Betania Bacău, Dimulescu Daniela – Direcția de Asistență Socială, Primăria Municipiului Bacău, Pricopi Geanina – asistent, Spitalul Județean Bacău, Trifescu Alina – terapeut ocupațional, coordonator activități Fundația Yanna Bacău și Dobreci Lucian Daniel – Manager Clinica Spinal Care Bacău.

La această întâlnire au participat aproximativ 120 de studenți ai Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, de la programele de studii de licență Kinetoterapie și motricitate specială, Terapie Ocupațională și de la programul de studii de master Kinetoterapia în educarea și reeducarea funcțională.

Temele luate în discuție au captat interesul studenților, aspect pus în evidență atât de numărul mare de întrebări adresate invitaților, cât și de dezbaterile constructive dintre specialiști și studenți. Tinerii au fost încântați de astfel de activități care vizează proiecția unor strategii care să îi încurajeze și să îi orienteze în construirea unei cariere, precum și în oferirea de servicii specializate către diferite categorii de public.

Sursa foto: Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacău

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *