Știri generale Universitate

BACĂU | Academia de Business, eveniment organizat de Liga Studențească a Universității „Vasile Alecsandri”

Asociația Liga Studențească din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău (LSUBc) organizează evenimentul Academia de Business. Proiectul este destinat tinerilor dornici să își dezvolte o afacere. 

Prin acest program, derulat sub genericul „Viitorul în afaceri ești tu”, vor fi instruiți minimum 20 de studenți, care vor fi consiliați de traineri cu experiență despre cum își pot implementa inițiativele antreprenoriale. În cadrul proiectului, ei vor putea descoperi ce înseamnă antreprenoriatul, cum se realizează un plan de afacere, cum se pot atrage fonduri pentru implementare și cum pot face cât mai vizibilă afacerea în mediul online.

Într-o primă etapă, studenții vor beneficia de workshop-uri online gratuite de antreprenoriat, în perioada 10-16 mai 2021, iar în a doua etapă vor realiza planuri de afaceri pe care le vor prezenta în cadrul unei competiții.”, a explicat Ștefănuț Buhuș, președintele LSUBc, într-un comunicat de presă.

Pe tot parcursul proiectului, studenții vor beneficia de susținere din partea trainerilor pentru realizarea planurilor de afaceri. Cele mai bune planuri de afaceri vor fi premiate. Juriul va fi format din reprezentanți ai mediului de afaceri și studenți. Evenimentul se va desfășura în mediul online.

Sursa foto: LSUBc

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *