Știri generale Universitate

BACĂU | Activități didactice față în față, la Universitatea „Vasile Alecsandri”

O parte dintre activitățile didactice practice se desfășoară la sediul Universității „Vasile Alecsandri” (UVA) Bacău, după orarul afișat de fiecare facultate. Decizia a fost luată în conformitate cu legislația în vigoare, în urma avizului Direcției de Sănătate Publică Bacău și conform hotărârii Senatului Universitar.

Studenții care desfășoară activități didactice practice la sediul universității și doresc să stea în căminele studențești pot transmite o cerere de cazare pe adresa de e-mail destinată acestui serviciu. Cazarea se va realiza cu respectarea legislației în vigoare și a regulamentelor Universității. Cantina Universității va funcționa în regim de catering și va onora comenzile numai în limita posibilităților.  

„Primul pas spre revenirea la normal a fost făcut, respectiv interacțiunea față-în-față dintre cadrele didactice și studenți. Ne bucurăm că am început să facem ore fizice și sperăm ca, odată cu acest lucru, să creăm un precedent, iar începând cu anul universitar următor să ne desfășurăm activitatea la cote maxime. Suntem în continuă dezvoltare și ne dorim să facem vocea studenților auzită în procesul decizional al universității. Asigurăm toți studenții că imposibilitatea participării lor la anumite ore fizice nu va avea urmări asupra prezentei și asupra notei finale în urma susținerii examenului.”,  a declarat Ștefănuț-Iulian Buhuș, președintele Asociației Liga Studențească din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.

În ceea ce privește sesiunea din semestrul al II-lea al anului universitar 2020 – 2021, desfășurarea colocviilor și examenelor se va face online. Universitatea oferă astfel o șansă tuturor studenților de a susține examenele indiferent de locul în care se află.

Sursa foto: UVA Bacău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.