Social Știri generale Universitate

IAȘI | Flux de vaccinare cu serul Pfizer-BioNTech, fără programare, la Centrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV) a deschis un nou flux de vaccinare cu serul Pfizer-BioNTech, pentru persoanele care doresc să se imunizeze împotriva COVID-19 fără programare. Este destinat atât celor din mediul academic universitar, cât și pe ceilorlalți ieșeni.

Toate persoanele cu vârsta peste 16 ani care doresc să se vaccineze pot să se prezinte la Centrul de vaccinare cu cartea de identitate sau pașaportul, inclusiv sâmbăta și duminica. Programul este cuprins între 08:00 și 19:30. La Centrul de vaccinare de la USAMV Iași funcționează și fluxul cu AstraZeneca.

Centrul de vaccinare de la USAMV a devenit operațional din februarie 2021, unde  lucrează o echipă profesionistă care a organizat spațiile puse la dispoziție de Universitate, pentru imunizarea propriu-zisă și supravegherea post-vaccinare.

Sursa foto: facebook.com / USAMV Iași

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *