Știri generale Universitate

SUCEAVA | Concursul studențesc internațional „Profesia contabilă – o carieră de succes”, la Universitatea ,,Ștefan cel Mare”

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, prin Departamentul de Contabilitate, Audit și Finanțe, și Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM) organizează, în data de 25.05.2021, începând cu ora 13:00, etapa finală a concursului studențesc internațional „Profesia contabilă- o carieră de succes”, sub genericul  „Contabilitatea – în era provocărilor”. Ajunsă la cea de-a VIII-a ediție, competiția se va desfășura în format online.

Concursul se adresează studenților de la ciclurile de licență și master din domeniul Contabilitate și urmărește să contribuie la înțelegerea implicațiilor ce derivă din evoluția științei contabilității, prin motivarea studenților în activitatea de cercetare. Obiectivul acestui eveniment este de a oferi o experiență de neuitat pentru participanții de la cele două instituții de învățământ superior, cărora li se oferă posibilitatea să elaboreze lucrări științifice valoroase și să își prezinte principalele rezultatele obținute, în prezența unui public numeros, format din studenți, profesori, juriu, angajatori și invitați.

Cele mai bune lucrări vor fi recompensate cu premii oferite de sponsori și de organizatorii evenimentului. Festivitatea de premiere va avea loc pe 03.06.2021, în Sala Senatului (USV), între orele 17:00 și 20:00. Atunci va fi organizată masa rotundă cu tema „Succesul inserției pe piața muncii a absolvenților din domeniul contabilitate și finanțe”, la care vor participa cele mai reprezentative firme din domeniul contabilității, auditului și finanțelor din județul Suceava.

Sursa foto: Universitatea ,,Ștefan cel Mare” Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.