Social Știri generale Universitate

SUCEAVA | Festivalul „Zile și nopți studențești”, la Universitatea „Ștefan cel Mare”

Cea de a XI-a ediție a Festivalului „Zile și nopți studențești” (ZNSt) începe luni, 24 mai 2021, la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava (USV). Mai mult de 50 de evenimente se vor desfășura onsite şi online pe parcursul săptămânii, sub egida Festivalului ZNSt @ USV 2021.

Evenimentul include concursuri studențești individuale și pe echipe, evenimente educaționale extra-curriculare, spectacole de muzică, teatru și film, jocuri și activități sportive, conferințe și ateliere de lucru, acțiuni civice și seri sociale. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile şi a condiţiilor impuse de măsurile de siguranţă sanitară. Programul complet al Festivalului poate fi consultat pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Programul festivalului ,,Zile și nopți studențești”

Festivalul „Zile și nopți studențești” este un proiect coordonat de Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS), împreună cu Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și Casa de Cultură a Studenților Suceava.

ZNSt @ USV 2021 propune o abordare non-formală, cu scopul de a atrage și implica studenții în activități extra-curriculare de natură educațională, culturală, sportivă, socială sau civică, precum și de a dezvolta voluntariatul și capacitățile organizatorice ale studenților Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava. 

Sursa foto: Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.