Învățământ Știri generale

Dezbatere despre psihologii școlari, organizată de Asociația Proacta Edu și Comisia pentru învățământ din cadrul Senatului României

Comisia pentru învățământ, tineret și sport din cadrul Senatului României organizează, în colaborare cu Asociația Proacta Edu, o dezbatere cu tema ,,Psihologii școlari: angajați ai sistemului de educație sau profesioniști independenți ce pot fi contractați de unitățile de învățământ?”. Evenimentul va avea loc joi 27 mai 2021, în intervalul orar 11:00 – 14:00.

Temele aflate pe agenda dezbaterii:
– cine poate deveni psiholog școlar?
– care sunt modalitățile de formare inițială și continuă în acest domeniu?
– ce proceduri de recunoaștere a profesiei / a calificării dobândite trebuie reglementate?
– care să fie autoritatea de certificare a profesiei?
– care să fie raportul de muncă sau de colaborare cu sistemul de educație?

,,Fii și tu parte din această dezbatere! Ne interesează pe toți, indiferent dacă suntem cadre didactice, elevi sau părinți! Psihologii școlari trebuie să își găsească locul în școală, așa că vino și tu cu propuneri clare: cum vezi această inițiativă?„, este mesajul lansat de Asociația Proacta Edu, organizatoare a evenimentului, în parteneriat cu Comisia pentru învățământ din Senat.

Dezbaterea cu tema ,,Psihologii școlari: angajați ai sistemului de educație sau profesioniști independenți ce pot fi contractați de unitățile de învățământ?” va avea loc la Palatul Parlamentului, sala Avram Iancu, cu prezență fizică și în format online, pe platforma Webex CISCO. Evenimentul va fi transmis și pe canalul de YouTube al Senatului României.

Sursa foto: facebook.com / Senatul României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.