Învățământ Știri generale

Elevul care a sărit de la geam, de la etajul 1 al școlii, era agresat constant de elevi. Sorin Cîmpeanu: Luni, voi trimite corpul de control la școală

Ministrul Educației a anunțat că va trimite corpul de control la școala din sectorul 4 al Capitalei, în care învață elevul care a sărit de la geam, din cauza colegilor și la îndemnul acestora. Sorin Cîmpeanu a dezvăluit, la postul Realitatea Plus, că tânărul a fost agresat în repetate rânduri, era pălmuit, și chiar i-au fost striviți ochelarii cu picioarele.

,,Am primit mesaje de la copii (…) din acea școală. Nu a fost un lucru care a apărut de azi pe mâine. A fost un lucru care durează de mult timp. El este alergat, batjocorit, de mult timp. Ultima ‘ispravă’ a fost aceea că după mai multe palme i-au căzut ochelarii. În momentul în care s-a aplecat să-și ia ochelarii de jos, i-au strivit ochelarii.„, a declarat ministrul.

,,Luni voi trimite corpul de control al ministrului, dacă inspectorul general de București n-a fost capabil să facă acest lucru, din care vor face parte profesori cu competențe în psihologie și psihopedagogie. Am solicitat sprijin pentru a coopta experți de la organizația ‘Salvați copiii’ și vom face o cercetare minuțioasă cu privire la mediul în care s-au produs aceste fenomene de bullying.„, a completat ministrul Sorin Cîmpeanu, în intervenția la postul Realitatea Plus.

Sursa foto: Școala Gimnazială ,,George Bacovia”

  1. Dl Ministru
    S-a promulgat legea bullying, ati facut norme si de ce nu este prelucrata in scoli.S-a facut acea Comosie in fiecare scoala? Nu.Stiu sigur.Va rog sa urgentati training-ul pt cadrele didactice si sa se treaca la aplicarea normelor.Astept raspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.