Eveniment Știri generale

Președintele Senatului USAMV București, găsit decedat în propriul birou

Președintele Senatului Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV) din Bucureşti, prof. univ. dr. Alexandru Șonea, a fost găsit decedat în propriul birou. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Primele date din anchetă indică o posibilă sinucidere, deoarece profesorul universitar a fost găsit spânzurat. Oamenii legii nu au descoperit, însă, vreun bilet sau un alt detaliu care să indice motivele care ar fi putut sta la baza unui astfel de gest.

,,În această dimineață, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în incinta sediului unei unități de învățământ superior, situată în sectorul 1, a fost găsit decedat un bărbat.
La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă.
Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările vizează stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.”, a transmis Poliția Capitalei.

Alexandru Șonea deține titlul de doctor în științe, a fost practician veterinar, profesor și angajat în Ministerul Educației.

Sursa foto: USAMV București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.