Învățământ Știri generale

NEAMȚ | Un incendiu a izbucnit într-o școală din județ

Un incendiu a izbucnit la şcoala din localitatea Stânca, judeţul Neamţ, în cancelaria unității de învățământ. Pompierii au intervenit cu două autospeciale. La fața locului a ajuns și o ambulanță SMURD. Din primele cercetări, incendiul ar fi pornit de la instalația electrică.

Prin apel la 112, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la şcoala din localitatea Stânca, comuna Pipirig. Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au intervenit pompierii voluntari din cadrul SVSU Pipirig şi pompieri militari din cadrul Detaşamentului Târgu Neamţ cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.”, a transmis ISU Neamţ.

Incendiul se manifesta în cancelarie cu degajare mare de fum.

Forţele de intervenţie au stins incendiul în limitele găsite. Au ars obiecte de mobilier, aproximativ 2 mp de parchet şi s-au deteriorat pereţii din mai multe săli de clasă din cauza fumului degajat. Cu ajutorul echipamentelor specifice, a fost evacuat fumul din interiorul clădirii. Cauza probabilă de producere a incendiului este scurt circuitul electric (corp de iluminat lăsat sub tensiune).”, au mai transmis pompierii.

Incendiul a fost observat la scurt timp de la momentul producerii, de un bărbat din zonă, care a alertat forţele de intervenţie.

Sursa foto: ISU Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.