Învățământ Știri generale

DÂMBOVIȚA | Gala performanței în educația târgovișteană, la Teatrul Tony Bulandra

Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște a găzduit luni 12 iulie Gala performanței în educația târgovișteană. 76 de elevi și profesori au fost premiați pentru rezultate deosebite în competițiile sportive și la examenele naționale, potrivit unui comunicat transmis de Consiliul Județean Dâmbovița.

Gala performanței în educația târgovișteană a fost organizată de Primăria Municipiului Târgoviște. Printre tinerii premiați s-au numărat doi elevi care au obținut media zece la Evaluarea Națională și alți patru care au luat punctajul maxim la Bacalaureat. Celelalte premii au fost acordate pentru rezultatele deosebite obținute de elevi și cadre didactice în competițiile sportive.

,,Săptămâna trecută, în cadrul Consiliului Județean Dâmbovița, am avut un concurs de proiecte, prin care am încurajat elitele dâmbovițene, iar anul acesta vom continua premierea tuturor elevilor olimpici, la sfârșitul anului, împreună cu inspectoratul școlar și cu siguranță vom duce tradiția mai departe. (…) Vreau să vă asigur, în numele Consiliului Județean Dâmbovița, că vom fi în continuare alături de elevi, de sportivi și de cadrele didactice.„, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în cadrul evenimentului organizat la Teatrul Tony Bulandra.

Sursa foto: Consiliul Județean Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.