Știri generale Universitate

Un fost director al Federaţiei Române de Handbal este noul conducător al Clubului Sportiv Universitar „Universitatea de Vest din Timișoara”

Doru Costică, fost director de marketing al Federaţiei Române de Handbal, este noul conducător al Clubului Sportiv Universitar ,,Universitatea de Vest din Timișoara”. Competitivitate şi orientare spre performanţă sunt principalele obiective ale clubului care pregăteşte sportivi în cele 11 secţii componente.

Doru Costică își propune să contribuie la dezvoltarea secțiilor sportive. Conducătorul clubului mizează pe studenții talentați și pe cei care au absolvit specializări de profil la UVT, alumni care pot să aducă valoare și prestanță în competițiile la care vor participa componenții acestor secții. Este vorba despre secțiile sportive de Volei (Divizia A1), Volei pe plajă, Handbal (Divizia A), Fotbal (Liga a 4-a), Baschet (3×3), Lupte, Ciclism, Karate, Badminton, Șah și Aeronautică, potrivit unui comunicat al instituţiei de învăţământ superior.

,,Clubul Sportiv Universitar UVT este un teren polisportiv în care vor veni, cu timpul, tot mai mulți competitori, studenți și alumni ai UVT, pasionați de sport și implicați în viața comunității noastre universitare. Ne dorim ca noul manager al clubului, și el absolvent al UVT, să reușească în proiectul pe care îl susține, acela de a aduce un plus de competitivitate în viața echipelor și în activitățile secțiilor sportive. Mult succes!“, a transmis rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Clubul Sportiv Universitar „Universitatea de Vest din Timișoara” a fost înființat în 2015. În prezent, are activitate împărţită în 11 secții sportive. După perioada în care activităţile au stagnat, în 2020, din cauza pandemiei, clubul şi-a propus o abordare diferită, în care cele 11 secții componente să identifice modalități noi de îmbogățire cu sportivi motivați și de participare la competiții bine cotate, după cum se mai arată în comunicat.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *