Știri generale Universitate

BACĂU | Încă o săptămână de înscrieri la Universitatea „Vasile Alecsandri”

Tinerii care vor să studieze la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău mai au la dispoziţie câteva zile, până pe 30 iulie, pentru a se înscrie. O pot face online, pe platforma creată special pentru admitere, sau la sediul universității. Programul de lucru, la înscrierea online, este 24 de ore din 24, iar pentru cei care optează să se înscrie la sediul facultăților, de luni până vineri, în intervalul 09:00 – 15:00.

Viitorii studenţi  pot obţine informații complete cu privire la admiterea la cele 5 facultăți pe paginile web ale instituţiilor de învăţământ:
– Facultatea de Inginerie – ub.ro/inginerie/admitere;
– Facultatea de Litere – ub.ro/litere/admitere
– Facultatea de Ştiinţe – ub.ro/stiinte/admitere;
– Facultatea de Ştiinţe Economice – ub.ro/fsec/;
– Facultatea de Ştiinţe ale Mişcării, Sportului şi Sănătăţii – ub.ro/smss/admitere.

Şi studenții au ales să se implice activ în admitere și oferă informații candidaților dornici să studieze la Universitatea ,,Vasile Alecsandri” din Bacău, atât pe pagina oficială de Facebook a unităţii de învăţământ superior, a Ligii Studenţei şi a proiectului STUDIA-UBc, precum şi telefonic:
facebook.com/UniversitateaVasileAlecsandriDinBacau/;
facebook.com/ligastudenteascabacau;
facebook.com/studiaubc;
– telefon: 0787-53.90.61.

Prin oferta educațională a celor cinci facultăți, care cumulează 35 de programe de studii universitare de licență, 26 de programe de studii universitare de master, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău creează numeroase oportunități de formare în concordanță cu cerințele de pe piața forței de muncă.

Admiterea de anul acesta oferă și oportunități pentru absolvenții de liceu care nu au promovat examenului de Bacalaureat. Colegiul din cadrul Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău organizează învăţământ terţiar nonuniversitar la forma cu frecvenţă, pentru calificări profesionale corespunzătoare nivelului de calificare 5, conform Cadrului Naţional al Calificărilor (CNC), aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 918/2013.

Sursa foto: Universitatea ,,Vasile Alecsandri” din Bacău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.