Documente Știri generale Universitate

Înscrieri online pentru cazare, la USAMV Bucureşti. Cererea poate fi descărcată şi de pe roeducatia.ro

Studenţii Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV) din Bucureşti pot depune cereri pentru a obţine un loc în cămin, toată luna august. Documentul, care poate fi descărcat de AICI, poate fi trimis prin e-mail, împreună cu o copie a actului de identitate.

Perioadele în care se pot înscrie studenţii pentru un loc la cămin sunt:
– 2 – 31 august 2021: anii II, III, IV, V, VI (licență, master, doctorat);
– 30 august – 3 septembrie 2021: anul I (licență și master) care a omis la înscrierea online la facultate să solicite cazare.

Cererea de cazare completată şi o copie sau o poză a actului de identitate trebuie trimise prin e-mail. Studenţii vor primi un număr de înregistrare aferent cererii. În cazuri speciale, cum ar fi: părinte cadru didactic sau personal didactic auxuliar, orfani de unul sau ambii părinți, proveniți de la casele de copii, cazuri medicale speciale, documentele justificative vor fi prezentate administratorului de cămin, în ziua cazării, când se va confirma și locul de cazare.

,,În contextul generat de dinamica evoluției situației epidemiologice naționale, dar și internaționale, determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 avem ca principală prioritate protejarea siguranței și sănătății studenților, masteranzilor și doctoranzilor USAMVB și de aceea alte informații referitoare la calendarul de cazare, repartizarea pe cămine, taxele de cazare pentru anul universitar 2021 – 2022 vor fi publicate ulterior în funcție de măsurile adoptate de către autoritățile publice.„, transmite USAMV.

Sursa foto: USAMV Bucureşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.