Învățământ Știri generale

Luni 2 august, ora 14:00, conferinţă de presă la Ministerul Educaţiei – Cele mai importante subiecte ale momentului din învăţământ

Ministerul Educaţiei organizează, luni 2 august, o conferinţă de presă în care vor fi abordate cele mai importante subiecte ale momentului, din sistemul de învăţământ. Conferinţa începe la ora 14:00, de la sediul ministerului.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Educaţiei, una dintre teme care vor fi abordate în conferinţa de presă este organizarea concursului pentru posturile de director de şcoală. De asemenea, vor fi prezentate elemente cu privire la probleme constatate în activitatea Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP). În cadrul conferinţei va fi prezentat şi rezultatul consultărilor privind regulamentul şi metodologiile Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU). Agenda mai include şi informaţii cu privire la execuţia bugetară şi solicitările pentru rectificare.

roeducatia.ro va prezenta în direct conferinţa de presă şi va informa cu privire la subiectele abordate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.