Știri generale

Fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea şi modernizarea unor şcoli

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) alocă 110 milioane de lei pentru infrastructura medicală şi educaţională, precum şi pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii. În total, au fost semnate 25 de contracte de finanţare prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014 – 2020, coordonat de MDLPA.

În lista de proiecte pentru care MDLPA a semnat contracte de finanţare se află şi trei şcoli. Acestea vor fi reabilitate, modernizate şi dotate cu materiale didactice, pentru a le oferi elevilor condiţii optime de studiu.

Şcoala din satul Letea Veche, judeţul Bacău, este una dintre unităţile de învăţământ care vor beneficia de fonduri de la MDLPA. Aceasta va fi reabilitată, modernizată şi dotată cu material didactic. În total, MDLPA alocă pentru acest proiect aproape şase milioane de lei.

Şcoala Gimnazială ,,Alexandru Ioan Cuza” din comuna Ruginoasa, judeţul Iaşi va beneficia de aproape 6,2 milioane de lei pentru extindere şi modernizare.

Fonduri de la MDLPA ajung şi în judeţul Tulcea, în comuna Sarichioi. Aici, Şcoala nr. 1 va primi 3,3 milioane de lei pentru modernizare şi eficientizare energetică.

Sursa foto: Şcoala Gimnazială ,,Alexandru Ioan Cuza” din comuna Ruginoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.