Eveniment Știri generale

Ministrul Educaţiei, reacţie în cazul profesoarei surprinse în ipostaze tandre cu un elev, care a fost propusă inspector în Vracea: Nu avizez propunerea

Ministrul Educaţiei a anunţat că nu va aviza propunerea de numire în funcţia de inspector şcolar pentru Arte a profesoarei Diana Rozalia Tăicuţu de la Liceul de Arte din Focşani. Cadrul didactic este acuzat că a apărut în ipostaze tandre cu un elev.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea a transmis miercuri că detaşarea profesoarei Diana Rozalia Tăicuţu are la bază recomandările şcolii în care ea a predat, menţionându-se că profesoara are referinţe profesionale foarte bune de la actuala conducere a Liceului de Artă din Focşani. Totodată, se menţionează că pentru postul de inspector de arte nu a mai existat o altă candidatură. Aceasta nu ajunge, însă, în funcţia de inspector, din cauza scandalului din trecut.

,,Eu nu voi aviza această propunere pentru acest candidat. Eu ca ministru nu avizez această propunere. Am cerut deja să formuleze o altă propunere, care să corespundă atât din perspectiva competenţei, cât şi perspectiva eticii şi integrităţii.”, a declarat Sorin Cîmpeanu, la postul Digi 24.

Profesoara Diana Rozalia Tăicuţu a fost implicată într-un scandal de proporţii în 2018, pe când era director la Liceul de Arte. Atunci, au apărut pe internet fotografii care o înfăţişau în ipostaze tandre alături de un elev al liceului. În urma scandalului, cadrul didactic şi-a dat demisia din funcţia de director.

Imaginile controversate cu profesoara propusă inspector, apărute online

Sursa foto: Spy News

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *