Social Știri generale

SONDAJ | FNAP: Sunteți de acord ca elevii să meargă fizic la școală, până la o rată de 6/1.000?

Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi (FNAP) a lansat un sondaj online cu privire la condițiile de desfășurare a noului an școlar, în context pandemic. Părinţii sunt întrebaţi, printre altele, dacă elevii ar trebui să participe la cursuri în format fizic până la incidenţa de 6/1.000, aşa cum au stabilit Guvernul şi autorităţile sanitare.

Chestionarul este online şi poate fi completat AICI. Participanţii la studiu trebuie să fie conectaţi la contul de Gmail, iar organizatorii nu vor colecta adresele e e-mail.

Mai jos regăseşti cele mai importante întrebări:

Sunteți o persoană vaccinată împotriva SARS CoV 2?
Copilul dumneavoastră este vaccinat împotriva SARS CoV2? Intenționați să îl vaccinați?
Considerați că, pe data de 13 septembrie, cursurile pot începe: cu prezență fizică / în sistem online / NS/NR?
Considerați că unitatea de învățământ pe care o frecventează copilul dumneavoastră poate asigura respectarea măsurilor igienico-sanitare impuse de situația pandemică?
Sunteți de acord ca, până la o rată a incidenței îmbolnăvirilor de 6 la mia de locuitori, elevii să poată continua cursurile cu prezența fizică?
Considerați că, la apariția unui caz de îmbolnăvire în clasa copilului dumneavoastră, toți elevii din clasa respectivă ar trebui să fie testați?
Susțineți implementarea unei măsuri de testare periodică a elevilor?
Susțineți implementarea unei măsuri de testare a personalului unității de învățământ, periodic?

Informaţiile sociologice care trebuie completate sunt legate de categoriile de vârstă din care fac parte respondenţii, genul, mediul în care se află gospodăria şi nivelul pregătirii. La finalul chestionarului, FNAP a introdus o întrebare deschisă, ,,Ce alte măsuri considerați că ar trebui impuse pentru desfășurarea cursurilor în condiții de siguranță pentru elevi și profesori?”.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *