Eveniment Știri generale

USAMV Bucureşti găzduieşte cel mai important forum de securitate din România

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București este partener în organizarea celei de-a patra ediții a conferinței internaționale “Black Sea and Balkans Security Forum”, organizată de New Strategy Center. Forumul reprezintă o platformă consacrată de dezbatere la nivelul regiunii Mării Negre și Balcanilor, care abordează cele mai importante teme care privesc provocările și oportunitățile din  spațiul menționat, aspecte de interes vital pentru securitatea României, potrivit unui comunicat al USAMV Bucureşti.

Printre cei care vor susţine discursuri se află: ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat şi ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu. Lor li se adaugă o serie de ambasadori, specialişti şi experţi români şi internaţionali.

Forumul este organizat în perioada 3 – 4 septembrie 2021. Evenimentul beneficiază si la aceasta ediție de sprijinul instituțional al Ministerului Afacerilor Externe și al Ministerului Apărării Naționale, precum și de suportul Diviziei de Diplomație Publică a NATO.

Sursa foto: USAMV Bucureşti

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *