Învățământ Știri generale

BACĂU | Băcăuanii, invitaţi să facă parte din consiliile de administrație ale școlilor din municipiu

Băcăuanii sunt invitați să fie reprezentații primarului municipiului reședință de județ în consiliile de administrație ale școlilor. Termenul limită până la care pot fi depuse solicitările este 30 septembrie 2021.

,,Fac un apel public către băcăuani să fie reprezentanți ai primarului în Consiliile de Administrație ale celor 31 de instituții de învățământ preuniversitar din municipiul Bacău. Până acum erau desemnate persoane din structurile subordonate sau din structurile Primăriei. Am hotărât să schimb această perspectivă și am propus să implicăm comunitatea locală (prin firme locale, asociații de orice fel) să fie parte din deciziile de administrare a școlilor. Am convingerea că prin asemenea inițiative, împreună, vom reuși să creăm o legătură trainică între administrația locală, comunitate și școală, atât de necesară pentru municipiul Bacău. Cei interesați trebuie, printre altele, să aibă cunoștințe despre rolul unui consiliu de administrație, să fi fost într-o funcție managerială, să înțeleagă valoarea muncii în echipă și să cunoască importanța bugetului unei școli.”, a scris primarul Lucian Stanciu-Viziteu, pe pagina sa de Facebook.

Doritorii pot trimite o ccrisoarea de intenție, un curriculum vitae, împreună cu denumirea unității de învățământ în care să fie reprezentanți la adresa secretariatprimar@primariabacau.ro, cu specificația  ,,Reprezentant Primar în CA școli”.

Foto: facebook.com / Lucian Daniel Stanciu Viziteu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.