Gimnaziu Învățământ Social Știri generale

BACĂU | Investiții în școlile din municipiul Moinești

Șapte unități de învățământ au fost modernizate de autoritatea locală din municipiul Moinești, județul Bacău, până la începerea noului an școlar.

Este vorba despre Grădinița Ghiocel (nou construită), Școala Gimnazială Ștefan Luchian (lucrările de reabilitare și modernizare au fost finalizate), Școala Gimnazială Tristan Tzara, Colegiul Tehnic Grigore Cobălcescu ( lucrările de reabilitare și modernizare continuă, dar fără a afecta actul educațional), Școala Gimnazială Alexandru Sever (continuă lucrările de reabilitare și modernizare, fără a afecta actul educațional), Liceul Teoretic Spiru Haret și Școala Gimnazială George Enescu (lucrările de reabilitare și modernizare au fost de asemenea finalizate).

„Investițiile în infrastructura de învățământ din municipiul Moinești din acest an au totalizat peste 6,3 milioane de euro, incluzând aici și cele șase terenuri de sport reabilitate, modernizate și dotate la standarde europene – fiecare dintre unitățile de învățământ având acum tot ceea ce este necesar pentru desfășurarea orelor de sport și educație fizică pentru copii și adolescenți. Continuăm acest program de investiții și sperăm ca în cursul anului viitor să putem accesa noi surse de finanțare pentru demararea lucrărilor atât la Liceul Teoretic Spiru Haret cât și la Școala Gimnazială Tristan Tzara! Le dorim succes elevilor în noul an școlar – să aibă parte de împliniri, bucurii și reușite! Le urăm dascălilor înțelegere, putere, calm și sănătate iar părinților și bunicilor multă răbdare și iubire!”, a declarat primarul municipiului Moinești,  Valentin Vieru.

Foto: facebook/ Primăria Moinesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.