Știri generale

VIDEO | Ivona, fiica lui Ivan Patzaichin: Unul din visele tatălui meu a fost ca Dâmboviţa să fie a bucureştenilor

Ivan Patzaichin îşi dorea ca oamenii să practice sporturi nautice şi să facă plimbări pe malul Dâmboviţei. Informaţia a fost prezentată de fiica marelui canotor, Ivona, în deschiderea conferinţei ,,Educaţie pentru Dezvoltare Durabilă”.

,,Tatăl meu a iubit foarte mult oamenii, a iubit foarte mult natura, şi-a dorit ca oamenii să aibă respect faţă de natură şi să se bucure cu adevărat de ea. Unul dintre visele lui a fost acesta, ca Dâmboviţa să fie a bucureştenilor, să fie a oamenilor, oamenii să poată să profite de faptul că Dâmboviţa traversează capitala noastră şi să se bucure de sporturi nautice, de plimbări pe malul Dâmboviţei. Şi-a dorit foarte mult aceste lucruri.“, a spus Ivona Patzaichin.

Sursa video: youtube.com / Agerpres

Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23 s-a alăturat Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului în proiectul Săptămâna Europeană a Dezvoltării Durabile. Laszlo Borbely, coordonatorul departamentului, a subliniat cât de importantă este educaţia copiilor, ,,să facem mai mult pentru noi şi pentru generaţiile care urmează“, transmite Agerpres.

Sursa foto: facebook.com / Biblioteca Naţională a României

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *