Știri generale

Sorin Cîmpeanu, ales vicepreşedinte pentru Educaţie, la congresul PNL

Sorin Cîmpeanu face parte din noua conducere a Partidului Naţional Liberal. Ministrul a fost votat în funcţia de vicepreşedinte PNL pentru educaţie şi cercetare. Şi Monica Anisie, fost ministru al Educaţiei, este din weekend, vicepreşedinte PNL, pentru românii de pretutindeni.

Candidat în echipa noului preşedinte al PNL, Florin Cîţu, Sorin Cîmpeanu a fost ales vicepreşedinte PNL pentru educaţie şi cercetare în faţa candidatului propus de Ludovic Orban, Rodica-Luminița Barcari. Aceasta din urmă a fost secretar de stat în Ministerul Educaţiei, în mandatul Monicăi Anisie.

Şi Anisie a primit o funcţie de vicepreşedinte al PNL, după ce l-a învins pe Valentin-Ilie Făgărășian, candidatul propus de Ludovic Orban. Fostul ministru al Educaţiei va conduce ,,Comisia pentru românii de pretutindeni.

,,În calitate de membru al Comisiei pentru comunitățile de români din afara țării, din Senat, am avut ocazia de a mă familiariza deja cu problemele întâmpinate de aceștia. Un exemplu elocvent în acest sens, implicarea mea în problematica dobândirii cetățeniei române, ca urmare a sesizărilor primite din partea Comunității Românești din Basarabia.„, a transmis Monica Anisie, într-o postare pe Facebook.

Sursa foto: captură PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.