Grădiniță Știri generale

CARAŞ-SEVERIN | Grădiniţă nouă, construită în 14 ani, în Reşiţa

O grădiniţă nouă din cartierul reşiţean Moroasa este gata să-i primească pe copii, la 14 ani după demararea lucrărilor, transmite Rador. Primăria din Reşiţa a anunţat că a fost făcută recepţia finală a lucrărilor. Proiectul în valoare de 15 milioane de lei a fost finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) şi de la bugetul local.

Noua grădiniţă de pe strada Sportului îşi va deschide porţile după 14 ani de la începerea lucrărilor de construcţie, urmând să fie cea mai mare unitate de învăţământ preşcolar din Reşiţa.

,,Este cea mai modernă unitate de învățământ din regiune, cu spații generoase, încălzire în pardoseală, locuri de servit masa și de dormit, locuri de joacă. Este cu adevărat o realizare pentru învățământul din Reșița. Domnii profesori, împreună cu cei mici, vor avea parte de cele mai bune condiții în care să își desfășoare activitatea. Urmează să accesăm finanțare și pentru dotarea acestei grădinițe cu echipamente moderne.”, a declarat viceprimarul Mădălina Chiosa.

De luni 18 octombrie, se vor muta în noua clădire preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Semenicul şi cei de la Grădiniţa cu Program Normal nr. 7. În perioada următoare va continua amenajarea exterioară a zonei.

Sursa foto: Radio România Reşiţa

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *