Învățământ Știri generale

Discurs dur anti-vaccin la oră al unei profesoare din Botoşani: Am ajuns ca la Auschwitz. Ministrul Educaţiei trimite corpul de control

Ministrul Educaţiei va trimite corpul de control la Botoşani, unde o profesoară de muzică a avut un discurs violent anti-vaccin, chiar în timpul orei. Sorin Cîmpeanu a anunţat că dacă sancțiunea va fi desfacerea contractului de muncă, profesoara nu va mai putea preda nici anul viitor, pentru că e suplinitoare.

,,Luni dimineață, la prima oră, vor fi prezenți doi reprezentanți ai Corpului de control al ministrului Educației, iar sancțiunea, fără să mă antepronunț, cred că este ușor de anticipat. Dacă cercetarea disciplinară va concluziona că merită sancțiunea cu desfacerea contractului de muncă, fiind suplinitor nu se va putea prezenta nici în anul viitor la concursul pentru ocuparea unui post.”, a declarat sâmbătă Sorin Cîmpeanu, la postul Antena 3.

Doina Amarandei, profesoară de muzică în mai multe școli din județul Botoșani, a fost înregistrată în ore în timp ce le ținea elevilor predici anti-vaccin. Copiii s-au simțit vizați de discursul ei antivaccinist și împotriva medicilor, le-au spus părinților, iar înregistrările au ajuns la ziar.

După ce au văzut că nu poartă mască, așa cum știau că sunt regulile și percepând discursul profesoarei Amarandei drept unul care-i presează, copiii au înregistrat-o când le-a spus că vaccinul îi va omorî și că nici tratamentele nu sunt bune. ,,Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo.”, le-a spus profesoara elevilor. ,,Nu am omorât pe nimeni.”, a declarat ulerior Doina Amarandei, pentru Libertatea.

Sursa foto: facebook.com / Doina Amarandei

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.