Știri generale

CINEMA | Pelicula ,,Halloween Kills”, debut pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

În apropierea sărbătorii de Halloween, un film cu o tematică de sezon se află în fruntea box-office-ului nord-american. ,,Halloween Kills” a obţinut încasări de peste 50 de milioane de dolari în primul weekend de la lansare, potrivit datelor provizorii publicate duminică de firma de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP, citată de Agerpres.

Este cea mai bună performanţă pentru un film de groază lansat în timpul pandemiei. ,,Halloween Kills” a devansat filmul ,,A Quiet Place Part II”, care a avut încasări de 47,5 milioane de dolari, în pofida faptului că pelicula a fost lansată simultan şi pe platforma de streaming Peacock.

În ,,Halloween Kills”, o continuare a peliculei ,,Halloween” din 2018, ne reîntâlnim cu Jamie Lee Curtis în rolul lui Laurie Strode. Aceasta se confruntă cu Nick Castle, interpretul criminalului în serie Michael Myers.

Pe locul al doilea în box-office, cu încasări mult mai mici în comparaţie cu săptămâna trecută, se află cel mai recent film din seria ,,James Bond”, ,,No Time to Die”, cu încasări de 24,3 milioane de dolari. Din distribuţia acestei superproducţii, în care actorul Daniel Craig interpretează pentru a cincea şi ultima oară rolul agentului secret 007, fac parte şi Rami Malek, Lea Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw şi Naomie Harris.

Pe cea de-a treia poziţie se află filmul cu super-eroi ,,Venom: Let There Be Carnage”, produs de Sony, cu încasări de 16,5 milioane de dolari. Pelicula, o continuare a superproducţiei ,,Venom” din 2018, spune povestea unui jurnalist de investigaţie, interpretat de britanicul Tom Hardy, căruia contopirea cu extraterestrul ,,Venom” îi conferă superputeri.

Poziţia a patra revine animaţiei ,,The Addams Family 2″ – noile aventuri ale terifiantei familii Adams – cu încasări de 7,2 milioane de dolari, iar locul al cincilea este ocupat de pelicula ,,The Last Duel”, de Ridley Scott, a cărei acţiune se petrece în Franţa secolului al XIV-lea. ,,The Last Duel”, cu Matt Damon, Adam Driver şi Ben Affleck în distribuţie, a avut încasări de 4,8 milioane de dolari.

Sursa foto: captură ,,Halloween Kills” – Official Trailer (2021), regia: David Gordon Green, youtube.com / Universal Pictures

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *