Știri generale

Apple a lansat o cârpă de 19 dolari, pentru şters gadget-urile

Alături de laptopuri, căşti şi servicii noi, compania Apple a lansat, în cadrul celui mai recent eveniment, cârpa oficială pentru şters gadget-urile pe care le produce. Produsul nu vine cu vreun concept revoluţionar sau design inovator, însă poartă logo-ul companiei şi este făcut din materiale non-abrazive nespecificate.

,,Fabricată din material moale, neabraziv, cârpa de lustruire curăță în siguranță și eficient orice ecran Apple, inclusiv cele din sticla nano-textură.„, transmit reprezentanţii Apple.

Cârpa va fi vândută separat şi va costa 19 dolari. Dincolo de logo, nu este clar în ce fel diferă cârpa Apple de orice alt produs din microfibre, pentru a justifica preţul. Este probabil prima cârpă creată vreodată care este însoţită de o lungă listă de produse compatibile. Apple listează, pe site-ul oficial, o mulţime de iPhone-uri, iPad-uri şi alte echipamente ale companiei cu care noua sa cârpă este compatibilă.

Apple mai are o cârpă în portofoliu, însă aceea este inclusă în preţul de 6.000 de dolari al monitorului Pro Display XDR.

Sursa foto: Apple

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.