Știri generale

CULTURĂ | Târgul de carte Gaudeamus, în perioada 17 – 21 noiembrie, în format online

Târgul de carte Gaudeamus ediţia 2021 va fi organizat în perioada 17 – 21 noiembrie şi se va desfăşura exclusiv online. Până pe 5 noiembrie sunt deschise înscrierile și legăturile cu expozanții doritori, pentru organizarea spațiului virtual – standuri virtuale, dezbateri, lansări de carte live online, tip conferință, potrivit anunţului făcut de coordonatorii evenimentului.

,,Întrucât toți cei implicați investesc resurse semnificative pentru pregătirea unei ediții cu participare fizică iar riscul ca evenimentul să fie anulat sau afectat de noile măsuri de prevenție anti-COVID-19, în contextul epidemiologic tot mai grav din în ultima perioadă, considerăm că târgul nu se mai poate organiza la standardele obișnuite și cu rezultatele preconizate, pe măsura acestor eforturi.”, a transmis Radio România, organizatorul târgului, pe site-ul evenimentului.

Înscriere expozanţilor va avea loc în perioada 25 octombrie – 5 noiembrie. Solicitările de înscriere ulterioară vor fi acceptate cu mențiunea că termenul limită pentru expedierea informațiilor necesare creării standului virtual este 10 noiembrie, mai spun organizatorii. Vezi AICI toate detaliile pentru înscriere.

,,În intervalul 17 – 21 noiembrie, zilnic între orele 10:00 și 21:00, site-ul gaudeamus.ro și pagina de Facebook Radio România Gaudeamus vor găzdui evenimente de tipul: interviuri cu scriitorii ale căror lucrări se vor regăsi în oferta târgului, prezentări de noi apariții, dezbateri având ca temă apariții editoriale recente, mesaje ale autorilor, ateliere de creație, lecturi etc.“, se mai arată pe site-ul dedicat al Târgului de carte Gaudeamus ediţia 2021.

Ultima ediţie naţională a târgului de carte a fost organizată tot în format online, în martie 2021. Atunci, peste 70 de standuri virtuale au fost prezente pe platforma evenimentului la ediția maraton aflată sub semnul Mărțișorului. Ultima ediţie naţională, cu întâlnire în Capitală, a avut loc în noiembrie 2019. Evenimentul a fost organizat la Romexpo, în pavilionul B2, unde s-au adunat 250 de expozanţi.

Sursa foto: facebook.com / Târgul de carte Gaudeamus

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *