Creşă Eveniment Știri generale

COVASNA | Creşă din Târgu Secuiesc, vandalizată după renovare (FOTO)

O creşă din Târgu Secuiesc a fost vandalizată, când se afla la finalul lucrărilor de reabilitare. Autorii, necunoscuţi încă, au distrus aproape tot ce le-a ieşit în cale şi au inundat clădirea. Potrivit primăriei, care a postat fotografii cu pagubele produse, sute de copii ar fi trebuit să se întoarcă în sălile de clasă în decembrie.

,,Un incident șocant și nefericit a avut loc în weekend: autori necunoscuți au provocat daune masive la creșa cu numărul 3, care urma să fie inaugurată după renovare. Nu au fost luate obiecte de valoare, dar aproape totul a fost deteriorat și distrus, iar robinetele de apă au fost dărâmate, provocând scurgerea a 251 de metri cubi de apă și îmbibarea completă a pereților.
Pagubele provocate de vandalism sunt acum în curs de evaluare, primăria va trebui să strângă fonduri pentru a repara pagubele mari. Poliția investighează cazul, dar rugăm locuitorii să ne anunțe dacă cineva știe ceva despre incident, dacă a văzut sau a auzit ceva.
Partea cea mai tristă este că unitatea de învăţământ era gata pentru a se muta înapoi, în decembrie, sute de copii mici, care ar fi fost fericiți să se întoarcă.“, au declarat reprezentanţii Primăriei Târgu Secuiesc, pe pagina de Facebook a instituţiei.

Sursa foto: facebook.com / Primăria Târgu Secuiesc

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *