Social Știri generale

Investiții pentru elevii ilfoveni

Consiliul Județean Ilfov a aprobat două contracte de asociere cu Primăria Comunei Cornetu, respectiv Primăria Comunei Brănești pentru a veni în sprijinul elevilor din aceste comunități cu investiții în sectorul educațional. În Cornetu urmează să fie construit un centru școlar multifuncțional, iar în Brănești să fie achiziționat mobilier pentru cantina și laboratorul de fizică din comună.

Vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Ștefan Rădulescu transmite că investiția se ridică la aproape 23 de milioane de lei, din care contribuţia CJ Ilfov este de 20,5 milioane la Cornetu, iar la Brănești contribuția CJ Ilfov este de 150.000 de lei.

„Consiliul Județean Ilfov și Primăria Cornetu Ilfov construiesc împreună un centru şcolar multifunctional, în baza unui contract de asociere. Proiectul se ridică la aproape 23 de milioane de lei, din care contribuţia CJ Ilfov este de 20,5 milioane.

Elevii Liceului ,,Cezar Nicolau” din comuna Brăneşti vor avea mobilier nou pentru sala de mese din cantina şcolară, cu o capacitate de 102 locuri. De asemenea, vom dota şi laboratorul de fizică, în cadrul unui protocol de cooperare între CJ Ilfov și Primăria Comunei Brănești – Ilfov . Suma alocată de CJ Ilfov pentru această investiţie este de 150.000 de lei.”, scrie Ștefan Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.