Social ╚śtiri generale

Investi╚Ťii pentru elevii ilfoveni

Consiliul Jude╚Ťean Ilfov a aprobat dou─â contracte de asociere cu Prim─âria Comunei Cornetu, respectiv Prim─âria Comunei Br─âne╚Öti pentru a veni ├«n sprijinul elevilor din aceste comunit─â╚Ťi cu investi╚Ťii ├«n sectorul educa╚Ťional. ├Än Cornetu urmeaz─â s─â fie construit un centru ╚Öcolar multifunc╚Ťional, iar ├«n Br─âne╚Öti s─â fie achizi╚Ťionat mobilier pentru cantina ╚Öi laboratorul de fizic─â din comun─â.

Vicepre╚Öedintele Consiliului Jude╚Ťean Ilfov, ╚śtefan R─âdulescu transmite c─â investi╚Ťia se ridic─â la aproape 23 de milioane de lei, din care contribu┼úia CJ Ilfov este de 20,5 milioane la Cornetu, iar la Br─âne╚Öti contribu╚Ťia CJ Ilfov este de 150.000 de lei.

ÔÇ×Consiliul Jude╚Ťean Ilfov ╚Öi Prim─âria Cornetu Ilfov construiesc ├«mpreun─â un centru ┼čcolar multifunctional, ├«n baza unui contract de asociere. Proiectul se ridic─â la aproape 23 de milioane de lei, din care contribu┼úia CJ Ilfov este de 20,5 milioane.

Elevii Liceului ,,Cezar NicolauÔÇŁ din comuna Br─âne┼čti vor avea mobilier nou pentru sala de mese din cantina ┼čcolar─â, cu o capacitate de 102 locuri. De asemenea, vom dota ┼či laboratorul de fizic─â, ├«n cadrul unui protocol de cooperare ├«ntre CJ Ilfov ╚Öi Prim─âria Comunei Br─âne╚Öti – Ilfov . Suma alocat─â de CJ Ilfov pentru aceast─â investi┼úie este de 150.000 de lei.ÔÇŁ, scrie ╚śtefan R─âdulescu pe pagina sa de Facebook.

Related Posts

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *