Social Știri generale

DOCUMENT | Ratele de vaccinare în școlile și grădinițele din Capitală, publicate de ISMB

Inspectoratul Școlar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a făcut publică lista cu rata de vaccinare a angajaților din toate unitățile de învățământ din Capitală. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat marţi că redeschiderea cu prezență fizică a școlilor ar putea să fie condiționată și de rata de vaccinare a angajaților din fiecare școală în parte.

Lista ratelor de vaccinare la nivelul şcolilor şi grădiniţelor bucureştene

Ministrul a mai spus că şcoala se va relua pe 8 octombrie, iar decizia privind modul în care se vor desfăşura cursurile ar putea fi luată descentralizat, pentru fiecare unitate de învăţământ în parte, în funcţie de incidenţa din localităţi.

,,Îndrăznesc să menţionez un posibil criteriu pentru ca şcoala să se poată derula cu prezenţă fizică, rata de vaccinare a personalului din învăţământ. Am solicitat afişarea ratei de vaccinare la nivelul fiecărei şcoli din România, la nivelul fiecărui inspectorat şcolarşi am dat exemplu, rata de vaccinare la Ministerul Educaţiei. Am dat exemplu de transparenţă, pentru că nu sunt deloc mândru de rata de vaccinare din Ministerul Educaţiei, de 66%. Avem cele mai multe dintre inspectoratele şcolare cu rata de vaccinare de peste 90%.“, a declarat marţi Sorin Cîmpeanu, la postul Pro TV.

Sursa foto: ISMB

Citeşte şi Rata de vaccinare a personalului din învăţământ, criteriu pentru cursuri fizice

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *