Învățământ Știri generale

71.86% dintre şcoli vor susţine cursuri cu prezenţă fizică, în săptămâna 15 – 19 noiembrie (document)

Ministerul Educaţiei a transmis, vineri seară, că 71,86% dintre structurile unităților de învățământ din întreaga ţară vor susţine cursuri în format fizic, în perioada 15 – 19 noiembrie. Lista completă a acestora va fi publicată integral sâmbătă dimineața, a precizat instituţia, într-un comunicat de presă transmis roeducatia.ro.

Cum vor funcţiona şcolile şi grădiniţele în săptămâna 15 – 19 noiembrie

– număr unități cu activitate față în față: 12.882 (71,86%);
– număr unități de învățământ integral în sistem online ca urmare a ratei de vaccinare mai mică de 60%: 4.983 (27,8%);
– număr unități cu activitatea integral în sistem online ca urmare a aplicării art. 3 alin. 2 din ordinul comun (solicitare a unității și aprobare ISJ/ISMB): 55 (0,31%);
– număr unități de învățământ integral în sistem online ca urmare a aplicării art. 6 alin. 2 din ordinul comun (cel puțin 50% din nr. de clase suspendate): 6 (0,03%);
– număr unități de învățământ integral în sistem online ca urmare a aplicării art. 6 alin. 9 din ordinul comun (anchetă DSP, hotărâre CJSU): 0.

Comunicatul de presă transmis vineri de Ministerul Educaţiei:

Lista integrală a unităţilor de învăţământ, cu personalitate juridică și structuri arondate, inclusiv ratele aferente de vaccinare ale personalului, va fi publicată pe roeducatia.ro, după ce va fi centralizată de Ministerul Educaţiei.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *