Știri generale

CULTURĂ | 18 noiembrie, ultima zi de înscriere pentru Simpozionul Culturadata

Ministerul Culturii reaminteşte că joi este ultima zi când mai pot fi trimise prezentările necesare participării la Simpozionul Culturadata. Evenimentul este programat să aibă loc săptămâna viitoare.

,,Au mai rămas trei zile în care masteranzii şi doctoranzii în domeniile managementului, marketingului şi politicilor culturale, din universităţile cu profil umanist, artistic şi economic, pot trimite prezentările cercetărilor pe care le desfăşoară, pentru a participa la Simpozionul Culturadata din data de 26 noiembrie.”, precizează Ministerul Culturii.

Potrivit unui comunicat transmis luni roeducatia.ro, evenimentul se derulează online. Cei interesaţi pot trimite prezentările pe adresa comunicare@culturadata.ro, până pe 18 noiembrie.

Cercetările propuse de masteranzi şi doctoranzi vor fi selectate în funcţie de originalitate, noutate şi creativitate, claritate a temei, abordare metodologică, calitate a referinţelor, contribuţie la cercetarea în managementul cultural.

Simpozionul este prima manifestare ştiinţifică din România dedicată tinerilor cercetători în management cultural şi subiecte conexe şi va avea loc în cadrul ediţiei a VIII-a a Conferinţei Naţionale a Managerilor Culturali.

Sursa foto: Ministerul Culturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.