Liceu Știri generale

Caravană de teatru în licee din Bucureşti

O caravană de teatru va ajunge în mai multe licee din Capitală. Proiectul este implementat de Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, în parteneriat cu Asociaţia Beneva.

,,Este o piesă de teatru şi amuzantă şi educativă şi care sper că va avea impactul necesar asupra tinerilor să gândească puţin altfel despre viaţa lor.”, a explicat coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului, Laszlo Borbely, într-o conferinţă de presă. Acesta a subliniat că teatrul din România, care are regizori şi actori ,,minunaţi”, este unul dintre cele mai bune din Europa, transmite Agerpres.

,,Unul dintre cuvintele-cheie care ţin de dezvoltarea durabilă este parteneriatul. Poate cea mai mare satisfacţie a mea timp de aproape 5 ani, de când conduc acest departament, este că am cunoscut oameni minunaţi în aceşti ani, care fac lucruri minunate şi care poate câteodată ar trebui să fie cunoscuţi mai bine în această ţară minunată, România.”, a adăugat Laszlo Borbely.

,,Asociaţia Beneva vrea să facă o schimbare în România din anul 2009.”, a declarat preşedintele Iulian Văcărean. Acesta a menţionat că, printre altele, asociaţia a investit în programe educaţionale non-formale, în educaţie prin film, teatru şi muzică.

,,Cred foarte mult într-o Românie frumoasă, într-o Românie mai bună, o Românie în care dezvoltarea durabilă chiar contează pe timp îndelungat.”, a adăugat preşedintele Asociaţiei Beneva.

Sursa foto: unsplash / Sonder Quest

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *