Știri generale

CINEMA | Willem Dafoe şi Emily Watson, filmări la fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceaușescu din Munții Făgăraș

La Bâlea Lac au fost filmate mai multe scene din filmul ,,Legenda lui Ochi”. Echipa româno-americană a transformat fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceaușescu, denumită „Paltinu”, în platou de filmare. Pelicula îi are în distribuție pe Willem Dafoe şi Emily Watson.

Americanii au ales Bâlea Lac unde au început să filmeze, la sfârșitul săptămânii trecute, câteva scene din filmul ,,Legenda lui Ochi”.

,,Suntem încântați și onorați că frumusețea Munților Făgăraș, în special frumusețea zonei Bâlea Lac, va fi admirată în curând de cinefili din toată lumea, iar o parte din ei, cu siguranță, vor dori să vină la fața locului.”, au transmis, luni, reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

,,O echipă mixtă, româno-americană, la turnarea unor scene din filmul ‘Legenda lui Ochi’, cu Willem Dafoe și alți actori americani, scena în care sunt folosite oile noastre, autohtone.”, a spus, pe Facebook, Marius Olariu, managerul Bâlea Turism, care administrează „Paltinu”, fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceaușescu.

Celebrii actori Willem Dafoe şi Emily Watson filmează în aceste zile scene din producţia ,,Legenda lui Ochi”, la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine în Munţii Făgăraş. Filmul urmăreşte povestea unei tinere, Zengel, care fuge de acasă şi învaţă să comunice cu o specie de animale evazivă cunoscută sub numele de Ochi. Filmul produs de studioul A24 va include o partitură originală a compozitorului şi fondatorului Dirty Projectors Dave Longstreth, colaborator frecvent al studioului de animaţie şi film al lui Saxon Enciclopedia Pictura, potrivit paginii de Facebook Willem Dafoe’s Act.

Actorul american Willem Dafoe are patru nominalizări la premiul Oscar, trei la Globul de Aur, în total 110 nominalizări şi 79 de premii.

Sursa foto: facebook.com / Marius-Constantin Olariu

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *