Știri generale Universitate

Conferințe, workshop-uri, concursuri și jocuri online în cadrul Local CIVIS Days

Universitatea din București va organiza evenimentul Local CIVIS Days și competiția CIVISthon UB sub umbrela CIVIS, în perioada 6 – 10 decembrie 2021. Studenții se pot bucura de o serie de de conferințe, workshop-uri, concursuri și jocuri online și de oportunitatea de a participa la CIVISthon UB cu proiecte care să ofere soluții pentru problemele și nevoile cu care se confruntă societatea.

Local CIVIS Days

În perioada 6-10 decembrie 2021, Universitatea din București va organiza Local CIVIS Days, eveniment care propune comunității universitare o serie de conferințe, workshop-uri, concursuri și jocuri online pentru comunitatea universitară. Astfel, pe parcursul celor cinci zile, cadrele didactice, studenții și personalul administrativ din cadrul UB vor avea posibilitatea de a descoperi oportunitățile oferite de CIVIS, vor discuta cu colegii din celelalte nouă universități membre și vor participa la dezvoltarea viitorului Rețelei, transmite Universitatea din București.

CIVISthon UB

În perioada 6-10 decembrie 2021, Universitatea din București organizează competiția CIVISthon UB, oportunitatea comunității UB de a se implica în crearea de proiecte sub umbrela CIVIS, proiecte care să ofere soluții pentru problemele și nevoile cu care se confruntă societatea.

CIVISthon UB este un concurs de proiecte în care studenții celor 19 facultăți sunt invitați să înscrie inițiative care să aibă în vedere implicarea socială și să fie orientate în direcția identificării și furnizării de soluții în domeniile principale de interes ale consorțiului.

Pentru a înscrie o echipă în competiția din facultate, liderul acesteia va trebui să transmită, până cel târziu luni, 22 noiembrie 2021, un email către mentorul anunțat oficial la nivelul facultății, în care să precizeze numele echipei (care ar trebui să reflecte și apartenența la facultatea propriu-zisă), numele membrilor echipei, nivelul de studii și specializarea, dar și o scurtă motivație a dorinței de a participa la CIVISthon UB (maximum o pagină A4 sau un slide PPT).

Pentru a convinge juriul, proiectele câștigătoare trebuie să ofere soluții creative, eficiente și realiste, să descrie corect contextul social, cultural și economic în care se regăsește problema semnalată, să arate cunoașterea consorțiului CIVIS, a domeniilor de interes, a proiectelor și direcțiilor acestuia și să fie prezentate într-o manieră persuasivă și profesională, transmite sursa citată.

Sursă: unibuc.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.