Știri generale

Educaţie la înălţime | Lecţia din Troia, primul curs din program realizat peste hotare (video)

Proiectul ,,Educaţie la înălţime” a depăşit graniţele ţării. Elevii şi profesorii au posibilitatea acum să urmărească ,,Lecţia din Troia”, primul curs din seria de prezentări din cadrul iniţiativei, realizat în străinătate.

Sursa video: YouTube / Educaţie la înălţime

Lecția multidisciplinară a fost prezentată din Turcia, provincia Çanakkale, vechea Troia, de profesorii Adriana Bălaj, proaspăt laureată Merito 2021, și Marcel Bartic.

Lecția din Troia a fost realizată de Asociația Însemne, în parteneriat cu METAMINDS şi cu sprijinul Comisiei Naționale UNESCO.

Lecţiile din proiectul ,,Educaţie la înălţime” sunt realizate de profesori dedicaţi din diferite zone ale ţării şi se adresează elevilor de vârste cuprinse între 6 şi 15 ani. Durează aproximativ 50 de minute şi sunt transmise prin YouTube Live, pe canalul www.youtube.com/c/EducatielaInaltime, joia, de la ora 11:00.

Pe site-ul dedicat al proiectului educatielainaltime.ro, profesorii își pot înscrie școala și pot afla detalii despre cum să se conecteze la lecții în doar trei pași.

Formatul ,,Educație la Înălțime” a fost declarat câștigător la un concurs de inovație în educație și a fost testat într-un proiect-pilot în județul Hunedoara. Ulterior a fost extins în primăvara anului 2021 la nivel național, datorită parteneriatului cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului. Proiectul a avut şi sprijinul Ministerului Educației Naționale și al Aspire Teachers.

Sursa foto: captură youtube.com / Educaţie la înălţime

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *